Testimonials

Bas en Simone:

Wij hebben de begeleiding van Yvonne als prettig en constructief ervaren. Ze heeft een persoonlijke en directe aanpak waardoor ook onderliggende mechanismen bloot komen te liggen. De gesprekken met Yvonne hebben bijgedragen aan een structurele verbetering van onze relatie.

Willemijn en Pieter

Yvonne begeleidde ons op prettige en doelgerichte wijze: met heldere oefeningen en duidelijke doelen zijn mijn partner en ik aan de slag gegaan en evalueerden we in de sessies hoe de oefeningen waren gegaan. In gesprekken luistert Yvonne goed naar beide partijen en durft ze de vinger op de zere plek te leggen. Hierdoor blijft er vaart in het traject zitten. Mijn partner en ik zijn er sterker en wijzer uitgekomen en hebben tools tot onze beschikking waardoor we samen verder kunnen werken aan de stijgende lijn! Bedankt Yvonne

Mark:

Wij hebben de coaching van Yvonne als heel prettig ervaren. Ze weet een open sfeer te creëren, waarin er ruimte is om gevoelens bespreekbaar te maken. Yvonne luistert naar beide partners zonder te oordelen en weet haar aandacht goed over beiden te verdelen. De oefeningen zijn praktisch en laagdrempelig en hielpen ons inzicht te krijgen in onze eigen ideeën en gevoelens over seksualiteit. Daarnaast hebben de sessies met Yvonne ook bijgedragen aan een verbetering van onze algehele communicatie. Er is nu meer begrip voor elkaar en geduld om zaken bespreekbaar te maken. Yvonne heeft ons, zowel individueel als samen, verder gebracht in onze (seksuele) communicatie, waardoor wij weer vertrouwen hebben in onze gezamenlijke toekomst!

Nicole:

Voor mij was het niet erg gemakkelijk om hulp te zoeken en zeker niet als het gaat om seksuele problemen. Yvonne creërt echter een prettige en voor mij veilige sfeer, waardoor ik me goed durfde te uiten en het praten over seksualiteit heel gewoon was. Alles wat je vertelt werkt ze netjes uit op papier, wat patronen erg duidelijk en visueel maakt. Ze luistert goed, is niet oordelend. Ze volgt jou in je proces en stelt daarbij de goede vragen. Samen kom je tot suggesties voor verbetering. Het resultaat hangt af van wat je zelf aan gedrag verandert; de handvatten, oefeningen (niet bedreigend!), bewustwording en Yvonne als stok achter de deur helpen hier goed bij. Ook mijn partner heeft de gesprekken die we samen hadden als goed ervaren. Ons heeft het geholpen!

Frank:

Wat ik prettig vond is dat mijn partner en ik door de sessie met Yvonne gemakkelijker zijn gaan praten over onze seksuele problemen. Zo onstond er meer begrip. We zijn gestopt met verwijten. Dat geeft al veel rust. En de rest komt vanzelf...? Nee, we blijven ons inzetten om tijd voor elkaar te maken, en ook voor seks.

Alexandra en Luca

Mijn partner en ik (30 en 26) zaten in een behoorlijk diepe relatiecrisis toen we als laatste redmiddel bij Yvonne aanklopten. Eigenlijk zagen we er allebei weinig tot geen brood meer in. Ook seksueel liep het al een tijd totaal niet, onder andere door mijn negatieve ervaringen uit het verleden. Maar dankzij de intensieve coaching van Yvonne, haar praktische insteek en nuttige oefeningen, kwamen we langzamerhand weer nader tot elkaar. We groeiden niet alleen lichamelijk weer nader tot elkaar, we kwamen vooral ook geestelijk weer op 1 lijn te zitten. 

Dave en Elisabeth

Ondanks onze liefde voor elkaar hebben wij zeven jaar lang een moeizaam seksleven gehad. Dit heeft tot spanning in de relatie geleid. Mijn vriendin had ook pijn bij vrijen waardoor de interesse voor seks nog verder af nam. De afname van onze fysieke uitdrukking van liefde zorgde ervoor dat onze relatie zeer onder druk kwam te staan. Dankzij de intensieve behandeling van Yvonne zijn we er bovenop gekomen. Door uitvoerige gesprekken, praktische tips, oefeningen en het aanpassen van ons gedrag op elkaar hebben wij weer een gezond seksleven. Yvonne, bedankt!

Sjoerdje en Jorrick

Toen wij startten met de sessies bij Yvonne wisten we niet goed wat we konden verwachten. Ons probleem was niet groot en lag vooral op het gebied van communicatie. Door middel van een aantal tips heeft Yvonne ons in slechts 3 sessies met sprongen vooruit geholpen. Wij luisteren veel beter naar elkaar en zien in dat seks meer is dan alleen "de daad" en respecteren elkaar daar in. Yvonne gaf ons het kleine zetje in de goede richting. Yvonne luistert goed en past zich, in de communicatie aan, aan het koppel tegenover haar. Wij voelden ons in het begin nogal ongemakkelijk, maar dat gevoel verdween al snel.