Skip to main content

Testimonials over de Thuisseksuoloog

Bas & Simon

Wij hebben de begeleiding van Yvonne als prettig en constructief ervaren. Ze heeft een persoonlijke en directe aanpak waardoor ook onderliggende mechanismen bloot komen te liggen. De gesprekken met Yvonne hebben bijgedragen aan een verbetering van onze relatie en de seks.

Willemijn & Pieter

Yvonne begeleidde ons op prettige en doelgerichte wijze. In gesprekken luistert Yvonne goed naar beide partijen en durft ze de vinger op de zere plek te leggen. Hierdoor blijft er vaart in het traject zitten. Mijn partner en ik zijn er sterker uitgekomen en hebben tools tot onze beschikking waardoor we samen verder kunnen werken aan de stijgende lijn! Bedankt Yvonne

Mark

Wij vonden de coaching van Yvonne heel prettig. Ze  creëert een open sfeer waarin er ruimte is om gevoelens bespreekbaar te maken. Yvonne luistert naar beide partners zonder te oordelen en weet haar aandacht goed over beiden te verdelen. De oefeningen zijn praktisch en laagdrempelig en hielpen ons inzicht te krijgen in onze eigen ideeën en gevoelens over seksualiteit. Yvonne heeft ons, individueel en samen, verder gebracht in onze communicatie.

Nicole

Voor mij was het niet erg makkelijk om hulp te zoeken en zeker niet als het gaat om seksuele problemen. Yvonne creërde een veilige sfeer, waardoor ik me goed durfde te uiten en het praten over seksualiteit heel gewoon was. Alles wat je vertelt werkt ze netjes uit op papier, wat patronen erg duidelijk maakt. Ze luistert goed en is niet oordelend. Ze volgt jou in je proces en stelt daarbij de goede vragen.  

Frank

Wat ik prettig vond is dat mijn partner en ik door de sessie met Yvonne gemakkelijker zijn gaan praten over onze seksuele problemen. Zo onstond er meer begrip. We zijn gestopt met verwijten. Dat geeft al veel rust. En de rest komt vanzelf...? Nee, we blijven ons inzetten om tijd voor elkaar te maken, en ook voor seks.

Alexandra & Luca

Mijn partner en ik (30 en 26) zaten in een behoorlijk diepe relatiecrisis toen we als laatste redmiddel bij Yvonne aanklopten. Eigenlijk zagen we er allebei weinig tot geen brood meer in. Ook seksueel liep het al een tijd totaal niet, onder andere door mijn negatieve ervaringen uit het verleden. Maar dankzij de intensieve coaching van Yvonne, haar praktische insteek en nuttige oefeningen, kwamen we langzamerhand weer nader tot elkaar. Nogmaals bedankt!

Dave & Elizabeth

Ondanks onze liefde hebben wij zeven jaar een moeizaam seksleven gehad. Dit leidde tot spanning in de relatie. Mijn vriendin had pijn bij vrijen waardoor de interesse voor seks af nam. Dankzij de therapie zijn we er bovenop gekomen. Door gesprekken, praktische tips, oefeningen en het aanpassen van ons gedrag hebben wij weer een gezond seksleven. 

Sjoerdje & Yorrick

Toen wij startten met de therapie wisten we niet wat we konden verwachten. Ons probleem was niet groot en lag vooral op het gebied van communicatie. Yvonne heeft ons in slechts 3 sessies met sprongen vooruit geholpen. Wij luisteren beter naar elkaar en zien in dat seks meer is dan alleen "de daad". Yvonne gaf ons het zetje in de goede richting. Wij voelden ons in het begin nogal ongemakkelijk, maar dat gevoel verdween al snel.

testimonials-sexuoloog

Professionele begeleiding

Ik werk sinds 2012 als seksuoloog in Utrecht. Ik ben toegankelijk en met mijn humor en directe manier van counselen geef ik vaart en luchtigheid in het traject. In mijn praktijk behandel ik vragen rondom verschil in verlangen, pijn bij vrijen, vroegtijdige ejaculatie etc. Verder zie ik regelmatig stellen met vragen rondom de vormgeving van seksualiteit in hun relatie. Hoe kun je nader tot elkaar komen op seksueel gebied indien je andere ideeën of verlangens hebt (frequentie of manier van vrijen, monogamie/polyamorie etc.) Hoe kun je nader tot elkaar komen zonder je eigen identiteit of verlangens weg te schuiven?

Ik ben vooral gespecialiseerd in partnerrelatietherapie.  Deze manier van therapie verbetert het begrip en communicatie binnen de relatie en de seksualiteit zodat jullie weer kunnen genieten van elkaar.

Pluspunten Yvonne

  • Korte trajecten (6 a 8 sessies)
  • Sessies op mooie locatie in Utrecht of aan huis tot 15km
  • Sessies overdag en in de avond
  • Counseling verbetert jullie seksualiteit en relatie
  • Engelstalige counseling mogelijk (EN)