Skip to main content

Contact - Thuisseksuoloog

Ik heb een zomerstop van 19 juli t/m 6 augustus 2024.

U kunt onderstaand contactformulier invullen en een kennismakingsgesprek aanvragen voor augustus. Indien u daarna een traject wilt starten, kan dit direct in september.

Wilt u contact met mij, dan kunt u het beste contact opnemen via het contactformulier. Meestal reageer ik binnen 48u. Indien u wilt bellen kan dit naar: 06-37738513. Houd er rekening mee dat u de voicemail krijgt als ik met cliënten in gesprek ben. 

Tot binnenkort!

Groet Yvonne

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit lijkt geen geldig emailadres
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
praktijkruimte sexuoloog
praktijkruimte sexuoloog

Professionele begeleiding

Yvonne is een professionele seksuoloog in Utrecht. Zij is toegankelijk en met haar humor en directe manier van counselen geeft zij vaart en luchtigheid in het traject. In haar praktijk behandelt zij vragen rondom verschil in verlangen, pijn bij vrijen, vroegtijdige ejaculatie etc. Verder ziet zij regelmatig stellen met vragen rondom de vormgeving van seksualiteit in hun relatie. Hoe kun je nader tot elkaar komen op seksueel gebied indien je andere ideeën of verlangens hebt (frequentie of manier van vrijen, monogamie/polyamorie etc.) Hoe kun je nader tot elkaar komen zonder je eigen identiteit of verlangens weg te schuiven?

Yvonne is vooral gespecialiseerd in partnerrelatietherapie. Zij weet op een hele prettige manier patronen op het gebied van jullie relatie en seksualiteit te bespreken en te doorbreken. Deze manier van therapie verbetert het begrip en communicatie binnen de relatie en de seksualiteit zodat jullie weer kunnen genieten van elkaar.

Pluspunten Yvonne

  • Korte trajecten (6 a 8 sessies)
  • Sessies op mooie locatie in Utrecht of aan huis tot 15km
  • Sessies overdag en in de avond/zaterdag

  • Counseling verbetert jullie seksualiteit en relatie
  • Engelstalige counseling mogelijk (EN)

Bas & Simone
“De gesprekken met Yvonne hebben bijgedragen aan een structurele verbetering van onze relatie.”
Willemijn & Pieter
“We zijn er sterker en wijzer uitgekomen en hebben tools tot onze beschikking waardoor we samen verder kunnen werken aan de stijgende lijn!”
Alexandra & Luca
"We groeiden niet alleen lichamelijk weer nader tot elkaar, we kwamen vooral ook geestelijk weer op 1 lijn te zitten."